Escoles + Sostenibles

Des de l'any 1980 duem a terme un Projecte, que comprèn la utilització d’un Hort i d'una Aula de Ciències, com a recurs pedagògic i eina d'aprenentatge.   Des del curs 2002-03, formem part de programa Agenda 21 Escolar (ara Escoles + Sostenibles)  amb d’objectiu de "Transformar el nostre hort, potenciant el cultiu rotatiu". Els alumnes  sembren i trasplanten diverses hortalisses, així com plantes que van rotant en els diferents espais disponibles, utilitzant el conreu per parades en crestall.  Tot el projecte forma part del projecte educatiu del centre i es fan accions vinculades amb el principis de sostenibilitat i l’educació ambiental.

Aquest recurs dóna la possibilitat de vertebrar en el camp de les Ciències i el Medi les activitats curriculars que es realitzen dins i fora de l’aula.  Així,  l’espai de l’hort de l’escola permet treballar en un ambient molt favorable les diferents àrees , alhora que s’utilitza com un instrument de suport per al desenvolupament de part del currículum.

Des del curs 16-17, tenim com a novetat  un hivernacle.  Com ja sabeu, els hivernacles són una estructura tancada, coberta amb materials transparents, que permeten conrear-hi plantes  en millors condicions.  L’alumnat de Cicle Superior ha estat l´encarregat de  dissenyar-lo,  de buscar el lloc on posar-lo i de construir-lo.

 

 

 

 

Live betting in bet365 Sport now.