REUNIÓ DE FAMILIES CURS 19-20


Malgrat la gran importància  que té que pares i mares assistiu a la reunió de presentació de curs, cada any constatem que hi ha famílies que per diferents motius no hi poden assistir  i  es queden amb la curiositat de saber el què  s’ha parlat...  És per això que volem recollir els principals temes que es van tractar a la reunió d’inici de curs  que van fer el mes d’octubre. Vam començar presentant tutories  i mestres especialistes. Després, vam projectar la web i els blocs de l’escola que faciliten informació sobre el què els vostres fills i filles fan:  projectes, sortides, exposicions, concerts, experimentació, racons, tallers, activitats esportives, etc...
Pares i mares van poder fer preguntes i aportacions que la direcció va recollir i que treballarem tots plegats al llarg del curs.
En acabar la reunió, els mateixos nens i nenes de cada cicle van presentar com està organitzada la classe i quines són les activitats que s’hi estan fent.
Estem convençudes  que l’educació dels vostres fills i filles és una responsabilitat compartida, per això volem animar-vos a participar activament, en la mida de les vostres possibilitats, en la dinàmica de l’escola (des de l’AMPA, mitjançant la web, com a delegat o delegada de curs, etc)
Creiem que l’objectiu val la pena!!!

 

 

Live betting in bet365 Sport now.