INFORMACIÓ PROCÉS PREINSCRIPCIÓ 2020-2021

Us informem que el procés de preinscripció serà del 13 al 22 de maig i es farà prioritàriament de manera telemàtica. De forma excepcional, està previst que del 19 al 22 de maig, us podrem atendre al centre amb cita prèvia trucant al telèfon de l’escola

933 326 145 o enviant un email al correu de centre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Si no disposeu de mitjans telemàtics, de connexió a Internet o teniu  altres impediments per fer bé la preinscripció,  us podeu adreçar a: Casa del Mig-Punt d’informació juvenil  del  Carrer Muntadas,  5  en horari de 9.00 a 13.30  però únicament us atendran amb cita prèvia trucant al telèfon: 935 511 000. 

L’enllaç per poder omplir la sol·licitud telemàtica el trobareu clicant aquí: 

PRESENTAR LA SOL·LICITUD (català)  

PRESENTAR LA SOLICITUD (castellano)

 El codi de centre de l’Escola Can Clos és 08001674.

Juntament amb la sol·licitud telemàtica signada s’annexarà la següent documentació escanejada o fotografiada al correu electrònic de l’escola:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Llibre de família o certificat de naixement o document que acrediti la filiació de l’alumne en cas de no disposar de Llibre de família.

- DNI de qui signi la sol·licitud de preinscripció.

- DNI de l’alumne, si en té.

- En el cas de persones estrangeres NIE o passaport.

- Si s’al·leguen criteris com ser família nombrosa o monoparental, o la discapacitat igual o superior al 33% de l’alumne pares o germans, s’ha d’incloure la documentació acreditativa.

La sol·licitud de preinscripció es considerarà formalitzada amb l’enviament del correu electrònic a l’escola, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. El centre respondrà aquest correu justificant la recepció de la sol.licitud  per a què el sol·licitant en tingui constància. Per a qualsevol aclariment es farà servir el mateix correu o el telèfon del centre.

Live betting in bet365 Sport now.