Jocs Florals 2015

Com cada any per aquestes dates confeccionem la nostra revista amb aquells treballs que fan els alumnes per a participar als Jocs Florals de l’escola i que creiem que val la pena poder-los compartir amb tothom.

Els nens i nenes de la "Classe dels Timbalers" han volgut participar amb la realització d’un Conte Encadenat "LA BALENA PINTA I ELS SEUS AMICS", que ha estat possible gràcies a la col·laboració de tots i cada un dels nens i nenes de P3.

La "Classe del Capgrossos" (P4) i la "Classe dels Gegants" (P5) ha participat amb "RODOLINS" que han fet conjuntament al Taller d'Expressió Escrita.

Els alumnes de Primària han participat amb la realització de Textos poètics que són el reflex del treball a les classes de Llengua catalana i anglesa, així com de Petites narracions a la classe de Castellà.

Les mestres han estat les encarregades de recollir les feines i també de seleccionar els guanyadors i guanyadores i això no ha estat gens fàcil perquè hi havia molts bons escrits per triar.

Tots i totes estan orgullosos de la seva feina i en nom d’ells us convidem a gaudir dels escrits seleccionats, així com de les seves il·lustracions.

Live betting in bet365 Sport now.